Remedial Teaching Praktijk Ruggesteuntje

Ruggesteuntje voor Kinderen


jeannieHoi,

Ik ben Jeannie Hennissen. Ik ben r.t.-juf. Dat is een speciale juf die veel weet over rekenen, lezen, begrijpend lezen, spelling en andere zaken die op school belangrijk zijn.

Vind jij sommige dingen moeilijk op school? Misschien kan ik je helpen.

Je komt dan elke week een keer naar mijn praktijk. Dat is een kamer in mijn huis. Kijk maar op de foto's, dan weet je al een beetje hoe het eruit ziet. Eerst ga ik met jou uitzoeken wat je precies moeilijk vindt. Maar ik wil ook weten wat je juist heel goed kunt. Dan gaan we aan de slag met oefenen. Daarbij zullen we ook regelmatig een spelletje doen of oefenen op de computer. Want daar leer je heel veel van en zo wordt rekenen of spelling leuk.

 

praktijk ruggesteuntje       

 

JV2.1

Taal in Blokjes

 

 

 

Webdesign: DareConcepts